Innovatiivinen FITLY-juoksureppu on juoksijoiden suunnittelema. FITLY on suunniteltu lyhyille lenkeille, jolloin kannat mukanasi kaiken tarpeellisen, kuten puhelimen, pankkikortin, hotelliavaimen, avaimet, rahaa, passi jne.
FITLY on huomaamaton, hyvin istuva ja miellyttävä. Kangas on vedenpitävä ja kestävä. Repun takaosa on hajuja keräämätöntä kangasta ja pitää myös käyttäjänsä kuivana. FITLYn vetoketjut ovat äänettömät ja lukkiutuvat, eivätkä siis helise kovassakaan menossa. Repussa on heijastimet sekä edessä, että takana turvaamassa näkyvyytesi pimeässä. Rintataskut ovat joustavat ja miellyttävät ja pitävät tavarat paikoillaan ja helposti saatavilla. FITLYssä on neljä erikokoista taskua rintataskujen lisäksi.
FITLYn voi valita kahdella eri rinnanympärysmitalla. Pienempi sopii n. 67-79cm ja suurempi n. 79-105cm rinnanympäryksille. Rinnanympärysmitta on viitteellinen sen joustavuuden vuoksi ja esim. suurempi istuu oikein hyvin suuremmillekin rintakehille. Rinnanympärysnauha on miellyttävää, joustavaa materiaalia ja on helppo säätää käyttäjäkohtaisesti. Magneettinen, kolmiportainen lukitus mullistaa kiinnityksen! Ei enää väliin jääviä kankaita tai ihoa, vaan nopea lukitus takaa helppouden ja vaivattomuuden.

FITLY sopii juoksijan selän lisäksi mainiosti myös muihinkin lajeihin, kuten hiihtoon, kävelylenkeille, melontaan ja mm matkustaessa FITLY istuu hyvin myös takin alle.
Valittavissa kolme väriä, musta, sininen tai vihreä.


FITLY-juoksurepun voit ostaa verkkokaupastamme www.paperplast.fi tai käydä tehtaanmyymälässämme osoitteessa Paperplast Oy, Lekatie 1, 35800 Mänttä!