1000 Mile -sukat

1000 Mile -tuotevalikoima tarjoaa innovatiivista suorituskykyä ja teknisiä sukkia juoksuun, kävelyyn ja myös jalkojen terveyteen.

 

1000 Mile tunnetaan parhaiten kaksikerroksisesta anti-blister-järjestelmästään.  Ensimmäiset 1000 Mile-sukat näkivät päivän valon yli 20 vuotta sitten ensimmäisellä Original Sockilla. Sisäkerros pysyy iholla ulkokerroksen siirtyessä kengän kanssa, mikä poistaa kitkan iholta ja suojaa jalkojasi rakoilta. Suunniteltu suojaamaan paitsi urheilijoita myös ihmisiä, joilla on vakavia terveysongelmia, kuten diabetes, jossa jalka-terveys on välttämätöntä.

 

Teknologian kehittyessä myös 1000 Mile-valikoimamme kehittyy jatkuvasti.  1000 Mile-sukista löytyy nyt yli 30 eri mallia, jotka kattavat aktiviteetit vaelluksesta ja juoksusta hiihtoon ja jalkojen terveyteen.

 

1000 Mile -sukista löytyy sopiva malli lähes kaikkiin vaatimuksiin. Etsitkö sukkaa, joka pitää jalkasi viileänä – Breeze-sukka on sinua varten tai jos haluat mieluiten pehmeää mukavuutta - kokeile Fusion-sukkaa. Jos haluat kosteudenhallintaa - Tactel-sisävuori poistaa hien iholta.