Materiaalit

NILIT® Breeze pitää käyttäjänsä jalat viileämpinä ja jalat tuntuvat mukavammilta fyysisen toiminnan aikana ja sen jälkeen, jopa kuumalla säällä. Nauti UV-suojauksesta, jäähdytystehosta, pehmeästä ja mukavasta istuvuudesta. Löydät NILIT® Breeze -kuitua mm. uudesta Breeze Lite Sock -tuotteestamme.


NILIT Heat® on ainutlaatuinen lanka, joka on valmistettu kahvihiiltä käyttänen, eristämään luonnollisesti ja näin pitämään jalat lämpiminä kylmillä keleillä. Hengittävyys ja erinomainen kosteuden säätö takaavat kuivat ja mukavat jalat koko päiväksi. Antibakteeriset ja hajua poistavat ominaisuudet lisäävät yleistä hyvinvointia jalolle. Mikä hienointa, NILIT Heat-kuitu on ympäristöystävällinen - Hyötykäyttämällä kahvipapujen kuoret tuotetaan nailonkuidusta ja kahvihiilestä loistava NILIT Heat-materiaali.


Pehmeä. Kevyt. Yllättävän kestävä.

Dynaamisesta Tactel®-erikoiskuidusta tehdään pehmeitä, joustavia, sileitä, hengittäviä ja kevyitä vaatteita ja tekstiilejä. Tiukkojen testitulosten mukaan Tactel®-kuitu on vähintään kaksi kertaa niin pehmeä ja 20 prosenttia kevyempi kuin useat muut kuidut. Se myös kuivuu 8 kertaa nopeammin kuin puuvilla. Pehmeä ja kevyt Tactel®-kuitu on kestävä. Tactel®-kuidun luontainen vahvuus mahdollistaa kankaiden valmistuksen, jotka ovat 3 kertaa kestävämpiä kuin luonnonkuiduista valmistetut.

Monissa 1000 Mile Double Layer-sukissa on 100% Tactel® sisävuoraus, joka auttaa vähentämään kitkaa iholla, mutta myös auttaa pitämään jalat viileinä ja kuivina toiminnan aikana.


Merinovilla

Merinovilla on yksi pehmeimmistä villatyypeistä ja sopii täydellisesti kehon lämpötilan säätelemiseen. Villa tarjoaa lämpöä ilman jalan ylikuumenemista ja sen kosteutta luovuttavat ominaisuudet auttavat käyttäjänsä pysymään kuivana.


Cupron

Cupron langassa käytetään kuparikuituteknologiaa, joka estää bakteerien ja sienten kasvua, ehkäisee hajua ja edistää jalkojen terveyttä. Cupron-teknologiaa on testattu laboratorio-olosuhteissa yleisesti hyväksyttyjen kliinisten testiprotokollien mukaan. Testitulosten mukaan kuparikuitu on todettu myrkyttömäksi, herkistämättömäksi ja eikä ärsytä ihoa. Haittavaikutuksista ei ole raportoitu. Cupronin perustana oleva kuparioksidi valmistetaan kierrätetystä kuparista. Kun kupari on integroitunut tekstiilikuituihin ja muihin polymeereihin, on se myös ympäristöystävällinen.